Een geheime wapen voor fietswinkels


Doordat een motor bij een trapas zit, geeft dit ons laag zwaartepunt waardoor de fiets bijzonder standvastig is. Ons middenmotor kan zijn door bestaan kracht en techniek uitermate bestemd vanwege heuvels en bergen.

Daarom hanteren wij ons bedenktijd met maar liefst 100 dagen! Zo heb jouw rustig een tijd teneinde over je aankoop na te overwegen. Ook niet tevreden? Vervolgens verzend jouw je fiets gewoon retour.

Dus hanteren we ons bedenktijd betreffende maar liefst 100 dagen! Zo heb jouw rustig de tijd om over je aankoop na te overwegen. Niet gelukkig? Dan zend jouw je fiets gewoon retour.

Laagste prijsgarantie op al die fietsen Wij streven daar naar de oudste service te verlenen en dat de prijzen altijd concurrerend bestaan, maar het kan natuurlijk verhelpen dat jouw ons fiets ergens anders toch voordeliger vindt. Daarom leveren wij een laagste prijsgarantie. Bezoek hier een condities.

6 Fietsplan Werknemers kunnen alsnog steeds via een fietsplan een nieuwe fiets aanschaffen. Sinds 2015 geldt het die aftrekpost precies bijvoorbeeld de parkeervergoeding en het bedrijfsuitje fiscaal bij gelijke post Werkkostenregeling valt.

Annuleren × Wegens uw specifieke wensen hebben wij helaas geen middelen mogen ontdekken. Dus beschikken over wij uw selectie aangepast om u dan ook toch ons greep uit het aanbod te kunnen tonen.

En indien de herstelling binnen een garantie valt, vervolgens is die service in dit allereerste jaar compleet voor niets! In het tweede jaar van de garantiebewijs berekenen wij slechts de voorrijkosten. Natuurlijk kunnen wij tevens het onderhouden wegens uw fiets thuis onderhouden. Een afspraakje kunt u dan ook eenvoudigweg inplannen via onze klantenservice. ×

Hierboven vindt u dan ook het assortiment aangaande onze jongensfietsen en meisjesfietsen in al die soorten, maten en tinten. Maak ons afwisseling en selecteer die favoriete kinderfiets! We hebben kinderfietsen over o.

× 100 dagen bedenktijd Voor Fietsenwinkel.nl begrijpen wij enorm echt dat jouw je nieuwe fiets gaarne over alle kanten wilt bekijken.

Om gemakkelijk ons fiets te mogen ontdekken welke snel beschikbaar kan zijn in je maat kan je hieronder je lichaamslengte ingeven. Verlangen is je zo vlug geoorloofd jouw andere fiets onthalen? Kies dan voor 1-2 werkdagen. Kun je wat langduriger wachten? Kies dan voor tot 10 werkdagen.

We kunnen vervolgens voor u dan ook gluren op welke manier wij een fiets alsnog zo snel mogelijk aan u kunnen leveren. Vanzelfsprekend kunt u de fiets verder iedere keer halen in onze winkel in Heerhugowaard. En woont u in Duitsland of België? Dan kan zijn het nauwelijks enig probleem, aangezien tevens daar kunnen wij de fiets bij u dan ook thuis bezorgen. ×

Bekijk verdere De elektrische fiets is tegenwoordig ook niet verdere weg te denken uit het straatbeeld. En het kan zijn ook niet wegens niets. Een elektrische fiets, dit wordt ook wel e-bike genoemd, kent ettelijke baten ten op zichte aangaande een gewone stadsfiets. Zo kan u dan ook dankzij een trapondersteuning zonder al te veel moeite heel wat vollere afstanden here afleggen. En ingeval u dan ook vervolgens een keer tegenwind heeft ofwel ons heuvel op moet fietsen, dan zorgt ons e-bike vanwege dat extra duwtje in een rug.

Ons gewone elektrische fiets heeft trapondersteuning tot ons snelheid betreffende maximaal 25 km/u. Vanwege de meeste mensen is het zo genoeg. Ongeacht het dit al een hoge snelheid kan zijn een stadsfiets, bestaan daar toch mensen die alsnog eerder wensen mogen fietsen.

Ons betrouwbare e-bike met trapondersteuning maakt fietsen een stuk comfortabeler. Vanwege boodschappen, afleiding of woon-werkverkeer. Alsof u altijd met de wind in de rug fietst. Supersnelle e-bikes betreffende sterke middenmotor vervaardigen onder andere prima sier op heuvelachtig gebied. Elektrische fietsen betreffende voorwielmotor bestaan uitstekend vanwege geregeld toepassen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *